Ansiktsmålning med böcker och DVD

ansiktsfärgNär du ska lära dig hur man målar med ansiktsfärg finns det många bra böcker och filmer som kan göra det hela lättare för dig. Att lära sig att måla bra tar inte lång tid och är heller inte speciellt avancerat, allt som krävs är lite vilja och tålamod. Har du några timmar över hinner du absolut lära dig det mest väsentliga inom ansiktsmålning och dessutom finns det bra sätt att lära sig snabbt.

Nätet erbjuder ett brett sortiment av hjälpmedel och böcker som rekommenderas är bland annat: Step-by-step face painting guide, First faces – ansiktsmålning för de minsta barnen och Step-by-step special effects guide. De här böckerna om ansiktsmålning kan du bland annat köpa på http://www.ansiktsfarg.se där du även kan handla ansiktsfärger, penslar och utsmyckningar. På Ginza.se hittar du dvd-filmen Ansiktsmålning som är 95 minuter lång och som lär dig hemligheterna bakom hur man lyckas med ansiktsmålning. Guiden är enkel och förklarar steg för steg hur du ska göra.

Så inför nästa kalas eller fest som barnen ska ha kan du styla alla kvarterets ungar. Prinsessor, lejon, clowner och mycket mer. Ansiktsmålning är alltid populärt på födelsedagskalas och passar utmärkt innan fikat börjar!